Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Phil&Teds SportPhil&Teds -rattaat ovat suunniteltu perheen tarpeiden mukaan joko yhdelle tai kahdelle lapselle; vastasyntyneestä kahdelle taaperolle! Huom! Sisaristuin myydään erikseen!

Sport -rattaissa on maailman ensimmäinen Auto Stop -jarrujärjestelmä. Auto Stop –jarru estää rattaita karkaamasta käsistäsi vanhemmuuden yllättävimmissäkin tilanteissa

Uudistetussa istuinosassa vauvasi viihtyy entistäkin pidempään makuuasennossa. Kuomu on suuri ja kallistettava.

Rattaissa on ilmatäytteiset (12") pyörät, joista etupyörä kääntyy ja tekee rattaista erittäin ketterät liikkuvuudeltaan, mutta etupyörän saa myös tarvittaessa lukittua kulkemaan suoraan eteenpäin.

Rattaiden leveys on vain 59cm, joten Sport on sisaristuimen kanssa yksi kapeimmista tuplarattaista markkinoilla!

Taita rattaat kokoon nopeasti, erittäin kompaktiin 76 x 30 x 59 cm tilaan, jolloin ne ovat helppo nostaa pienenkin auton tavaratilaan tai säilytystä varten kotona. Kuljetuslukko lukkiutuu automaattisesti jolloin rattaiden käsittely on helppoa ja turvallista.

Sisaristuimen voi kiinnittää joko rattaiden päälle tai rattaiden takaosaan, jolloin saat vauvalle ja taaperolle tai kahdelle taaperolle isuimet. Jos käytät rattaita yhdelle lapselle, voit hyödyntää sisaristuinta kääntäen sen selkämenosuuntaan, jolloin sinulla säilyy katseyhteys lapseesi! Sisaristuimen hinta 209e.

Painorajat:

  • Rattaat - istuin: maks. 20 kg
  • Sisaristuin (edessä kiinnitettynä): maks. 20 kg
  • Sisaristuin (takana kiinnitettynä): maks. 15 kg

Lisävarusteena myytävillä adaptereilla, voit vaivattomasti siirtää turvakaukalon suoraan autosta kiinni rattaisiin. Turvakaukalo voidaan kiinnittää rattaisiin myös sisaristuin kiinnitettynä (alla).

Hinta:579.00 €