Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sisarusrattaat

Sisarusrattaat

Tuotteita yhteensä 7 kpl
Indie_vaunukoppa_Maritime_Blue.jpg&width=280&height=500

Bumbleride Indie Twin -vauvakoppa

Bumbleride vauvakoppa on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä. Kopassa on tuuletusaukollinen pohja ja hengittävä patja joka mahdollistaa kopan käytön tarvittaessa myös varasänkynä. Koppa asetetaan vaunuihin aina "kasvot" työntäjään päin jolloin vauvan hoivaaminen on helpompaa. Kopassa on UV-..
Hinta: 199.00 €
Bumbleride_Indei_Twin_adapteri_yhdelle.jpg&width=280&height=500

Bumbleride Indie Twin adapterit yhdelle kaukalolle

Bumbleride Indie Twin rattaisiin voit ostaa adapterit joko yhdelle tai kahdelle turvakaukalolle. Adaptereihin sopii Cybex, Maxi-Cosi ja Recaro -merkkiset turvakaukalot rattaan runkoon. 
Hinta: 52.50 €
Indie_Twin_Matte_Black.jpg&width=280&height=500

Bumbleride Indie Twin, Matte Black

Huippusuositut Bumbleride Indie Twin -rattaat mattamustalla rungolla ja mustilla kankailla! Nämä rattaat soveltuvat niin kaksosille kuin eri ikäisille sisaruksillekin! Se on tilava lapsillesi, mutta pieni ja näppärä sinulle, joka liikutat rattaita!
Molemmille lapsille on omat uv-suojatut(UPF 45+) pidennettävät..
Hinta: 1 019.00 €
Mountain_Buggy_Duet_koppa_musta.jpg&width=280&height=500

Mountain Buggy Duet -vauvakoppa

Mountain Buggy Duet Plus vaunukoppa:
Yksi pohja, kaksi kangasosaa ja kolme eri kuljetusmahdollisuutta selkä menosuuntaan. Uskomattoman muunneltava ratkaisu on suunniteltu pienokaisesi mukavuutta ajatellen. Vaunukoppa on helposti säädettävissä täydestä makuuasennosta lievästi kallistettuun asentoon,..
Hinta: 209.00 €
MB_Duet_Silver.jpg&width=280&height=500

Mountain Buggy Duet v3

Mountain Buggy Duet on ainoastaan 65 cm leveä, kevyt ja kompakti, mutta siinä on hyvä työntöominaisuus huonossakin maatossa! Duet sopii käytettäväksi yhdelle lapselle, kahdelle eri-ikäiselle lapselle sekä kaksosille!
Uudistuksia Duet v3 mallissa
Lisäturvallisuutta hallittavuuteen ja ohjattavuuteen..

Paino: 14.7 kg

Hinta: 845.00 €
Mountain_Buggy_Joey_sivuakassi.jpg&width=280&height=500

Mountain Buggy Joey -sivukassi Duet -rattaisiin

Mountain Buggy Duet -tuplarattaasta yhden lapsen rattaiksi!
Ihanteellinen ratkaisu perheille jotka haluavat mukavuutta, pitkäikäisyyttä ja monipuolisuutta. Duet -tuplarattaat muuntuvat helposti ja vaivattomasti yhden lapsen rattaiksi Joey-sivukassin avulla. Sivukassi tarjoaa runsaasti lisää säilytystilaa..
Hinta: 79.00 €
pt_navigator_2_musta.jpg&width=280&height=500

Phil&Teds Sport

Phil&Teds -rattaat ovat suunniteltu perheen tarpeiden mukaan joko yhdelle tai kahdelle lapselle; vastasyntyneestä kahdelle taaperolle! Huom! Sisaristuin myydään erikseen!
Sport -rattaissa on maailman ensimmäinen Auto Stop -jarrujärjestelmä. Auto Stop –jarru estää rattaita karkaamasta käsistäsi..
Hinta: 579.00 €