Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Maxi-Cosi RodifixMaxi-Cosi RodiFix -turvavyöistuin on tarkoitettu lapsille, jotka ovat iältään 3,5 - 12 vuotta, 15-36kg. RodiFix kasvaa lapsen mukana, sillä istuimen selkänojaa voidaan kasvattaa niin pituus- kuin leveyssuunnassakin.

RodiFix - vyöistuimen selkänojan voi kallistaa käden käänteessä lepoasentoon, jotta lapsi voi viettää automatkat mahdollisimman mukavasti nukkuen. Tämä helppokäyttöinen ja kevyt junioristuin on myös helppo nostaa autosta toiseen.

Maxi-Cosi RodiFix voidaan kiinnittää auton ISOFIX - kiinnityspisteisiin, ja lapsi kiinnitetään auton 3-pisteturvavyön avulla. Myös pelkkää auton 3-pisteturvavyökiinnitystä saa käyttää istuimen ja lapsen kiinnittämiseen. Kun turvaistuin on aina kiinnitettynä ISOFIX -kiinnityspisteisiin, ei sitä tarvitse erikseen kiinnittää silloin kun lapsi ei matkusta istuimessa. Auton olkavyö ohjataan uuden helppokäyttöisen vyönohjaimen läpi, jotta se kulkisi aina oikealla korkeudella lapsen hartian päältä. Myös turvavyön lukko on aina hyvin näkyvillä ja käyttäjän ulottuvilla.

Pääntuessa on käytetty AirProtect -sivutörmäyssuojia, eli ilmatäytteisiä tyynyjä, jotka imevät itseensä törmäysenergiaa. Lisäksi ilmatyynyt lisäävät mukavuutta lapsen nojatessa päätään pääntukeen.

Hinta:199.00 €249.00 €