Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Stokke® Tripp Trapp® -tuoliStokke® Tripp Trapp on pitkäikäinen, kestävä ja ainutlaatuinen tuoli, jonka käytön voi aloittaa jo vauvasta erikseen ostettavan Newborn Set:n kanssa tai tuolin saa muokattua syöttötuoliksi erikseen ostettavan Baby Set:n avulla(korotettu selkäosa ja turvakaari). Tuoli kasvaa aina aikuisikään asti!

Tripp Trapp -tuolin suunnitteli Peter Opsvik vuonna 1972. Tripp Trapp tuolia voidaan säätää lapsen yksilöllisen kasvun mukana. Istuinlevyä ja jalkatukea voidaan säätää sekä korkeudessa että syvyydessä. Tämä mahdollistaa ergonomisen istuinasennon kaiken ikäisenä.

Tripp Trappin puuosille on mahdollista saada pidennetty seitsemän(7) vuoden takuu rekisteröimällä tuote osoitteessa www.stokke.com

Lisävarusteena voit ostaa mm. Baby Set:n eri väreissä pienentämään istuinosaa ja tukemaan pienempää lasta. Baby pehmuste on pehmustetumpi kuin Classic pehmuste ja sopii pienemmälle lapselle siinä vaiheessa, kun tuoli muokataan syöttötuoliksi. Classic pehmuste taas tuo mukavuutta ja väriä ja voit käyttää pehmustetta myös sen jälkeenkin, kun Baby Set otetaan pois käytöstä ja muokataan juniortuoliksi. Stokke valjaat antavat lisäturvaa. Lisävarusteena myös Newborn Set vauvalle, jonka saa kiinnitettyä Tripp Trapp-tuoliin.

Huom! Tripp Trapp tuoleista pyökkiversiot maksavata 239e/kpl ja tammiversiot väreissä Oak Black, Oak Natural tai Oak Brown hintaan 279e/kpl.

 

 

Hinta:239.00 €