Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Maxi-Cosi Pebble 360 i-Size -turvakaukalo

Uusi versio tunnetusta ja suositusta Pebble -turvakaukalosta Maxi-Cosilta.

Pebble 360 turvakaukalo sopii vastasyntyneestä noin 15 kk:n ikäiseksi. Turvakaukalo pyörii jalustallaan, jolloin voit kääntää kaukalon oven suuntaan asettaessasi vauvaa kaukaloon. Kun vauva on turvallisesti kiinnitettynä, käännä kaukalo vauvan selkä menosuuntaan päin. Ja parasta on, että kääntömekanismi toimii vain yhdellä kädellä, tehden matkailusta vauvan kanssa hitusen helpompaa sinulle. Käytännön toimia on helpottamassa myöskin Easy-in valjaat, mitkä kiinnittyvät todella helposti ja nopeasti, ilman häsläystä.

ClimaFlow ilmanvaihtorakenne pitää huolen vauvan mukavuudesta. Erityiset ClimaFlow paneelit sekä hengittävä vaahtomuovi ja kankaat luovat mukavan ilmanvaihdon, jotta lapsellasi on aina mukava lämpötila vauvakaukalossa. Tämän lisäksi, ihanat pehmusteet ja erityinen vastasyntyneen tuki tekevät matkustamisesta erityisen mukavaa.

Turvallisuutta on lisäämässä G-Cell teknologia, mikä on sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja. Pebble 360-turvakaukalo on hyväksytty viimeisimpien turvaistuinstandardien mukaisesti ja sillä on iSize hyväksyntä.

Pebble 360 on osa innovatiivista Maxi-Cosin turvaistuinsarjaa 360 Family, jossa on myös 360-jalusta. 360-jalustaan sopii myös Pearl 360-turvaistuin, jolloin samaa jalustaa voi käyttää läpi lapsesi eri kasvuvaiheiden, aina vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi saakka.

HUOM! Maxi-Cosi Familyfix 360-jalusta ja Pearl 360-turvaistuin myydään erikseen!

Maxi-Cosi Familyfix 360-jalustan hinta 279e ja Pearl 360 -turvaistuimen hinta 389e.Hinta:299.00 €