Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Manduca XTUusin versio Manduca XT –kantoreppu ergonomiseen kantamiseen

Manduca XT on all-in-one-kantoreppu, joka sisältää kaiken tarvittavan koko käyttöiäksi vastasyntyneestä leikki-ikäiseen. Manduca XT-kantorepulla voit kanta edessä, lonkalla ja selässä. Se kasvaa lapsesi mukana portaattomasti levennettävien pehmeiden jalkatukien ja patentoidun integroidun selkäpaneelin pidennysosan avulla. manduca XT on pitkäikäinen ja laadukas kantoreppu, jota on helppo ja nopea käyttää.

Manduca XT kasvaa lapsesi mukana

Portaaton paneelin leveyssäätö
Paneelin leveys kapeimmillaan vain 16 cm ja leveimmillään jopa 50 cm
Korkeussäätö lapsen pituuden mukaan
Mukana Zipin-lisäosa

Painoraja min 3,5 kg
Painoraja max 20 kg

Manduca XT:n portaattomasti leveydestä säädettävä paneeli on aina lapselle sopiva. Voit valita paneelin korkeuden kolmesta vaihtoehdosta lapsen pituuden mukaan. Manduca XT:n mukana tulee ZipIn XT-lisäosa, jonka ellipsimäinen muotoilu tukee vauvan selän pyöreää asentoa.

Helpot säädöt ja ergonominen muotoilu

Mukava kantajalle ja lapselle
Optimaalinen tuki lapsen selälle ja jaloille
Ergonominen lapsen M-position eli M-asento
Pehmustetut jalantiet
Käytännöllinen integroitu pääntuki

Manduca XT on ergonominen kantajalle ja lapselle. Lapsi istuu kantorepussa ammattilaisten suosittelemassa M-asennossa, jossa lapsen peppu on polvia alempana, paneelin tukiessa lapsen jalkoja polvitaipeesta polvitaipeeseen. Lapsen pään ja niskan lisätukena on integroitu pääntuki, jota voidaan käyttää lapsen nukkuessa.

Pehmustettu lantiovyö
Säädettävät ja topatut olkaimet
Olkaimet voidaan asettaa myös ristikkäin
Helposti kiinnitettävät soljet olkaimissa ja lantiovyössä
Lantiovyön soljessa kestävä 3-pistesolki

Manduca XT sopii eri kokoisille ja pituisille kantajille ja sen on helppo säätää sekä kantajalle että lapselle sopivaksi. Voit korjata sen asetuksia jopa silloin, kun lapsi on kantorepun kyydissä. Topatut olkaimet ja lantiovyö jakavat lapsen painoa tasaisesti kantajan keholle, jolloin isokin lapsi tuntuu kevyeltä kantaa.

Olkaimet yhdistävä liitoshihna liikkuu vapaasti, joten sen saa asetettua itselle sopivaan kohtaan niskan takana etupuolella kannettaessa. Voit myös irrottaa liitoshihan ja kiinnittää olkaimet selän takaa ristikkäin. Selkäpuolella kannettaessa liitoshihnan saa säädettyä kantajan rintakehän päällä sopivalle korkeudelle.

Hinta:159.00 €