Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tula Free-to-grow -kantoreppu 

Tula Free-to-Grow on pitkäikäinen, helppo ja mukava kantoreppu

Free to Grow on suositun Tula kantorepun uusi malli, joka sopii innovatiivisen säädettävyytensä ansiosta käytettäväksi aivan vastasyntyneestä taaperoikään saakka – ilman erillisiä lisävarusteita! Pienempää lasta kannetaan etupuolella ja myöhemmin isompaa lasta voi kantaa selkäpuolella.

Tula Free to Grow kantorepussa on ainutlaatuinen säätömekanismi, jonka avulla repun paneeliosa voidaan kaventaa pienille vauvoille sopivaksi ja jota voidaan käyttää leveämmillä säädöillä isompien lasten kanssa. Free to Grow kantoreppua voi käyttää kaikkiaan kolmessa eri leveydessä, joten reppu on aina sopiva lapsen kokoon nähden. Repun paneelin yläreunasta löytyy lisäksi erillinen kiristyssäätö, jonka avulla myös kantorepun korkeutta pystyy säätämään lapsen koon mukaan. Pienimmillään säädöt sopivat aivan vastasyntyneelle ja säätöjen ollessa isoimmillaan, reppu sopii isommillekin taaperoille.

Tula Free to Grow sopii sinulle, jos haluat yksinkertaisen ja helpon kantovälineen, jolla jaksaa kantaa lasta mukavasti pidemmänkin ajan. Tula Free to Grow kantoreppu on ergonominen ja pehmeä kantoreppu, jonka suunnittelussa on otettu huomioon niin lapsen kuin kantajan ergonomia, turvallisuus ja mukavuus. Kantorepun säädöt ovat yksinkertaiset, ja reppua on siten erittäin helppoa käyttää ja säätää kantajalle sopivaksi – myös kahden eri kokoisen kantajan välillä.

Free to Grow kantoreppu muotoutuu lapsen selän mukaisesti ja tukee lapsen luonnollista asentoa aivan vastasyntyneestä alkaen. Repun säädettävä paneeli tukee lasta polvitaipeesta polvitaipeeseen lapsen kasvaessa ja varmistaa, että kannat lasta aina lapsen kehityksen kannalta optimaalisessa kantoasennossa. Lapsi matkustaa repun kyydissä aina ergonomisesti hyvässä asennosta, joten voit kantaa lasta turvallisin mielin.

Kantorepun jalka-aukoissa on pehmusteet, joten reppu ei paina lapsen jalkoja. Olkaimet ja lantiovyö ovat erittäin tukevat, joten isommankin lapsen kantaminen on mukavaa myös aikuiselle. Repun muotoilun ansiosta myös isompi lapsi asettuu repussa luontevasti syvään kyykkyasentoon ja kulkee mukavasti repun kyydissä vielä siinäkin vaiheessa, kun paneeli ei yllä lasta enää polvitaipeesta polvitaipeeseen.

Mikä parasta - tyylikkäitä kuoseja löytyy monia erilaisia moneen makuun! Osa kuoseista tilaukesta!

Mitat

  • Nepparilla säädettävä paneelin alareuna on kapeimmillaan 13 cm ja leveimmillään 38 cm
  • Paneelin korkeus on pienimmällä säädöllä 28 cm ja korkeimmalla säädöllä 43 cm
  • Vyötäröhihnan korkeus 13 cm ja leveys 69 cm, vyötäröhihnan maksimipituus 145 cm
  • Kantorepun paino noin 800 grammaa

Valmistettu ja suunniteltu eettisesti ja vastuullisesti

  • Tulan Free-to-Grow kantoreput valmistetaan alusta loppuun käsityönä korkeiden laatustandardien mukaisesti Intiassa
  • Materiaali 100 % laadukasta Öko-tex sertifioitua puuvillaa
  • Kantoreppu täyttää European Safety Norm EN 13209- 2:2006 -vaatimukset
  • Korkealaatuiset Duraflex-soljet ja YKK -napit
Hinta:159.90 €