Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lahjaideat

Tuotteita yhteensä 7 kpl
BabyArt_Belly_Kit.jpg&width=280&height=500

Baby Art Belly Kit

Baby Art Belly Kitin avulla ikuistat raskausajan vatsan helposti. Täysin turvallista niin äidille kuin lapsellekin! Voit halutessasi tuunata valmiin teoksen maaleilla ja väreillä (eivät sisälly pakettiin)
Hinta: 24.95 €
BabyArt_pun._joulupallo.jpg&width=280&height=500

Baby Art joulupallo

Ihana muisto lapsen joulusta! Settiin kuuluu iso joulupallo, maali ja tussi. Ikuista lapsen kädenjälki palloon ja kirjoita nimi, päivämäärä tai mitä ikinä haluatkaan!
Hinta: 9.90 €
baby_art_magic_box_pyre.jpg&width=280&height=500

Baby Art Magic Box

Baby Art Magic Box on peltirasia, jonka sisällä olevaan massaan voit tallettaa vedoksen lapsen kädestä tai jalasta tai molemmista ja saat näin hienon muiston Hollywood tyyliin. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!
Tämä on suosittu ristiäis-/nimiäislahja!
Hinta: 14.95 €
BabyArt_Print_kehys_valk-harmaa.jpg&width=280&height=500

Baby Art Valokuvakehys

Baby Art Print valokuvakehys on kaksiosainen - toiselle puolle saat kuvan ja toiselle puolelle voit ikuistaa lapsen käden- ja/tai jalanjäljen massaan ja saat näin hienon muiston Hollywood tyyliin.
Tämä on suosittu ristiäis-/nimiäislahja!
Hinta: 22.95 €
BabyWallaby_Toukkapussi-min.jpg&width=280&height=500

Baby Wallaby Baby Cocoon, toukkapussi

Luonnonvalkoisesta 100% merinovillasta valmistettu toukkapussi tuo vauvalle turvallisuuden tuntua ensimmäisinä elinkuukausina. Lämmin ja hengittävä toukkapussi antaa kohdunomaista turvaa ja rauhoittaa jalkojen ja käsien liikehdintää. Ihana lahja jokaiselle tuoreelle äidille!
Oeko-Tex Standard 100 Class..
Hinta: 49.95 €
Sophie_ColoRings.jpg&width=280&height=500

Sophie Colo´rings purulelu/helistin

Sophie the Giraffe So´Pure sarjan Colo´rings purulelu/helistin on valmistettu 100 % luonnonkumista. Värikkäässä purulelu/helistimessä on erilaisia pintoja, joita lapsi voi jyrsiä helpottaen samalla kutiavia ikeniä. Lelu on juuri sopivan kokoinen lapsen pieniin käsiin!
Colo´rings purulelu/helistin on..
Hinta: 19.90 €
Sophie_Ice_Bite_purulelu.jpeg&width=280&height=500

Sophie Ice Bite -purulelu

Sophie Ice Bite -purulelu sisältää tislattua vettä, joten voit kylmettää sen jääkaapissa ja tällöin se viilentää lapsen kutiavia ikeniä!
Hinta: 16.90 €