Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Matkarattaat

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Abc_Design_AVUS_Nature.jpg&width=280&height=500

Abc Design AVUS

Abc Design AVUS -rattaat ovat ketterät, mutta tukevarunkoiset ja varustettu astetta isommilla pyörillä. Etupyörät ovat kääntyvät, mutta lukittavissa kulkemaan suoraan. Jalkatuki ja selkänoja on säädettävissä eri asentoihin aina makuuasentoon asti. Kuomu on pidennettävä ja se on varustettu 50+ UV-suojalla..
Hinta: 369.00 €
Abc_Design_PING_Two_Herb.jpg&width=280&height=500

Abc Design PING TWO

Abc Design PING TWO -matkarattaat ovat kevyt, ketterät ja pienikokoiset. Etupyörät ovat kääntyvät, mutta lukittavissa kulkemaan suoraan. Jalkatuki ja selkänoja on säädettävissä eri asentoihin aina makuuasentoon asti. Kuomu on pidennettävä ja se on varustettu 50+ UV-suojalla. Kasaus on erittäin helppo..
Hinta: 279.00 €
Cybex_Eezy_S_Twist2_BLK_Lava_grey.png&width=280&height=500

Cybex Eezy S Twist+2 (musta runko)

CYBEX EEZY S TWIST+2 - kompakti ja erittäin kevyt, täysin varusteltu matkaratas suunniteltiin urbaaneille vanhemmille, jotka ovat aina liikkeellä. Kotikaupungissa tai maailmaa kiertämässä nämä rattaat helpottavat heidän elämäänsä ja siinä on jopa uniikki yhdellä kädellä 360° ympärikääntyvä istuinosa..
Hinta: 519.00 €
Ora_Hertta_kanttarelli.jpg&width=280&height=500

Ora Hertta -rattaat

Suomessa suunnitellut Ora Hertta -rattaat soveltuvat loistavasti Suomen olosuhteiseen! Tässä uutuusmallissa on nyt ilmakumipyörät, joista etupyörät ovat kääntyvät, jotka tekevät rattaista erittäin ketterästi kulkevat ja kevyet, mutta tarvittaessa etupyörät voidaan lukita kulkemaan suoraan eteenpäin...
Hinta: 329.00 €