Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Abc Design Salsa 4 Air, 2021-malli!Saksalaisen Abc Design -merkin suosittu Salsa 4 Air -yhdistelmävaunut uusissa 2021-malliston sävyissä!

Nämä vaunut ovat erittäin kevyet ja pieneen tilaan taittuvat!

Ketterästi liikkuva kääntyvien isojen ilmakumipyörien ansiosta! Pyörät saa tarvittaessa myös lukittua kulkemaan suoraan eteenpäin, jos vaikeakulkuisempi maasto sattuu eteen. Nämä sopivat siis maastoon kuin maastoon!

Pakettiin sisältyy tilava vaunukoppa sekä istuinosa, joissa molemmissa saa kuomun pidennettyä avaamalla kuomun vetoketjun. Uusittu selkänojansäätö, joka menee yhdellä kädellä täyteen makuuasentoon. Jalkatuen saa erikseen säädettyä useaan eri asentoon. Turvakaaressa nivel, jolloin sen saa avattua ja taitettua kätevästi sivulle.

Teleskooppisäädöllä saat työntöaisan säädettyä yhdellä kädellä sopivaan korkeuteen. Kankaat ovat uv-suojattuja (50+).

Tyylikkäät tekstiilinahkayksityiskohdat työntöaisassa, kantokahvassa ja istuisosan turvakaaressa.

Vaunuilla on kahden (2) vuoden takuu.

HUOM! Nature värin kankaat on valmistettu kierrätysmateriaaleista, joten hinta on 699e. Muut värit ovat 659e sisältäen rungon, vaunukopan sekä istuinosan!

Abc Design toppalämpöpussi ja Urban hoitolaukku tai Tour hoitoreppu erikoishintaan vaunun ostajalle!

Lisävarusteena myös hyönteisverkko, sadesuoja ja adapterit, joilla voi kiinnittää esim. Cybex, Maxi-Cosi -merkkisen turvakaukalon suoraan runkoon - kätevää! Adapterien hinta 29€ /pari.

Hinta:659.00 €