Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lelut

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 38 kpl
Babyfehn_kissa_helistinsukat.jpg&width=280&height=500

BabyFehn helistinsukat

Pehmeät ja värikkäät sukat helistimillä.
Kirkkaat värit stimuloivat näköaistia ja erilaiset kangaspinnat jat muodot tuovat lisäviihdykettä.
Tossut helisevät hauskasti lapsen heilutellessa jalkojaan.
Ikäsuositus 0-12 kk
Konepestävä 30 asteessa
Materiaali: Puuvilla 64%, polyesteri 20%, polyamidi 14%..
Hinta: 12.90 €
Babyfehn_kissa_aktiivilelu.jpg&width=280&height=500

BabyFehn kissa aktiivilelu

BabyFehn kissa aktiivilelu, jossa mm. peili, rengashelistin ja purulelu. Lelun voi kiinnittää lelussa olevan renkaan avulla esim. rattaisiin tai turvakaukaloon.
Hinta: 22.90 €
Babyfehn_kissa_soittolelu.jpg&width=280&height=500

BabyFehn kissa soittolelu

Ihastuttava kissa soittolelu! Pehmeän leluhahmon sisällä on mekaaninen ns. vedettävä soittorasia, joka soittaa rauhoittavaa tuutulaulua. Lelussa on kiinnitysnarut, joilla lelun voi solmia esim. pinnasängyn laitaan.
Hinta: 22.90 €
BabyFehn_Koala_soittolelu.jpg&width=280&height=500

BabyFehn koala soittolelu

Suloinen koala soittolelu on ihanteellinen ensilelu vauvalle! Pehmeiden leluhahmojen sisällä on mekaaninen ns. vedettävä soittorasia, joka soittaa rauhoittavaa tuutulaulua. Vauvan ensimmäinen soittolelu muodostuu usein lapsen rakkaimmaksi leluksi, jota lapsi kantaa mukanaan kaikkialle vuodesta toiseen..
Hinta: 21.90 €
Babyfehn_nalle_soittolelu.jpg&width=280&height=500

BabyFehn nalle soittolelu

BabyFehn nalle soittolelu on ihanteellinen ensilelu vauvalle. Fehn lelut ovat tutkittuja ja turvallisia ja ne valmistetaan vain ensiluokkaisista, miellyttävän tuntuisista ja täysin myrkyttömistä materiaaleista. Pehmeän leluhahmon sisällä on mekaaninen soittorasia, joka soittaa rauhoittavaa tuutulaulua..
Hinta: 22.90 €
BabyFehn_pupu_soittolelu.jpg&width=280&height=500

BabyFehn pupu soittolelu

Ihana pupu soittolelu on ihanteellinen ensilelu vauvalle! Pehmeiden leluhahmojen sisällä on mekaaninen ns. vedettävä soittorasia, joka soittaa rauhoittavaa tuutulaulua. Vauvan ensimmäinen soittolelu muodostuu usein lapsen rakkaimmaksi leluksi, jota lapsi kantaa mukanaan kaikkialle vuodesta toiseen. Lelussa..
Hinta: 22.90 €
Babyfehn_unicorn_aktiivilelu.jpg&width=280&height=500

BabyFehn yksisarvinen aktiivilelu

BabyFehn yksisarvinen aktiivilelusta löytyy mm. peili, rengashelistin ja purulelu. Lelussa olevan kiinnitysrenkaan avulla, voit kiinnittää lelun esim. rattaisiin tai turvakaukaloon.
Hinta: 22.90 €
DBD_Musical_toy_Elphee_grey.jpg&width=280&height=500

Done By Deer soittorasia

Suloiset soittarasiat hempeillä melodioilla: Nozo sarvikuono sekä Antee muurahaiskarhu soittavat "Welcome to our world of toys" ja Elphee elefantti "Over the rainbow".
Päällinen 100% puuvillaa ja täyte polyesterkuitua. Mukana kiinnnityslenksu tarralla, jolla soittorasian saa kätevästi esim. pinnasängyn..
Hinta: 24.95 €
Emma_ratasratti.jpg&width=280&height=500

Emma ratasratti

Emma -sarjan ratasratti voidaan kiinnittää tarranauhoilla rattaan turvakaareen. Ratasratti tarjoaa viihdykettä lapselle, sillä hän voi käännellä rattia, avainta sekä kaasuvipua rattaissa istuessaan. Kun rattiin on asennettu 2kpl AAA-kokoista paristoa, kuuluu siitä myös moottoriääniä sekä musiikkisävelmä..
Hinta: 19.90 €
Heimess_kulkuneuvohelistin.jpg&width=280&height=500

Heimess helistimet

Suositut puuhelistimet sopivat pienenkin lapsen käsiin. Ne ovat kevyitä, kestäviä ja värikkäitä. Myrkyttömät maalit.
Heimess_vaunulelu_maatilan_elaimet.jpg&width=280&height=500

Heimess vaunulelu, poikittainen

Kauniit puiset Heimess -sarjan poikittaiset vaunulelut sopivat useimpiin vaunuihin ja matkarattaisiin sekä turvakaukaloiden kuomuun!
Hinta: 14.90 € - 15.90 €
Heimess_vaunuklipsi_auto.jpg&width=280&height=500

Heimess vaunulelu, yksittäinen

Nämä suositut puiset Heimess -sarjan vaunulelut voidaan kiinnittää klipsillä vaunun tai turvakaukalon kuomuun!
Hinta: 7.90 € - 8.90 €
HEVEA_Ingeborg_valas.jpg&width=280&height=500

HEVEA Ingeborg/Harald kylpylelu

HEVEA-sarjan uudet 100% luonnonkumesta valmistetut kylpylelut, jotka saa pohjasta auki, jolloin ne ovat helppo puhdistaa ja ne kuivuu täysin sisältä! Valmistettu ilman keinotekoisia väriaineita, kemikaaleja ja myrkkyjä. Lelu jää pohjasta staattisesti kiinni kaakeliin, joka on hauska yksityiskohta ja..
Hinta: 16.00 €
3490_PlanToys_Elainlaakarin_varusteet_1.jpg&width=280&height=500

PlanToys eläinlääkärin varusteet

Sairaastaako lemmikkisi, pehmoeläimesi? Nyt akkiä kohti lääkäriä! Tämä upea eläinlääkärin pakkaus sisältää tarvikkeet lempeää hoitoa varten. Lääkärilaukusta löytyy stetoskooppi, kauluri, tarvittavat röntgenkuvat, ruisku, kuumemittari ja lääkepullo. Pieninkään vaiva ei jää huomiotta.
Ikäsuositus: 3v+..
Hinta: 34.90 €
P5254_Ensimmainen_autoni_PlanToys_pastelli_3.jpg&width=280&height=500

PlanToys Ensimmäinen autoni

Iloinen pikkuauto ensimmäisiin leikkeihin! Värikäs auto joustaa lapsen kosketuksesta. Tämä lelu kehittää muun muassa hienomotoriikkaa.
PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä. Kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia, se kaadetaan. PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan tämän..
Hinta: 19.90 €
5633_kamera_PlanToys32_2.jpg&width=280&height=500

PlanToys ensimmäinen kamerani

Ota kuvia ympäröivästä maailmasta pirteän värikkäällä PlanToys -kameralla. Kamerassa on kaleidoskooppilinssi ja laukaisin.
Tuotteessa on käytetty PlanWood -materiaalia, joka valmistetaan jauhamalla kumipuu juuresta oksiin saakka. Lisäämällä kasvivärejä seokseen ja puristamalla se takaisin kiinteään..
Hinta: 17.90 €
5674_Ensimmainen_puhelimeni_PlanToys.jpg&width=280&height=500

PlanToys ensimmäinen puhelimeni

Kenelle soitetaan? Suurennuslasinäyttö ja iloisen väriset näppäimet tekevät tästä puhelimesta loistavan lelun interaktiiviseen leikkiin.  Lelusta ei tule ääntä.
Tuotteessa on käytetty PlanWood -materiaalia, joka valmistetaan jauhamalla kumipuu juuresta oksiin saakka. Lisäämällä kasvivärejä seokseen..
Hinta: 16.90 €
P5251_Ensimmaiset_avaimeni_PlanToys_pastelli_2.jpg&width=280&height=500

PlanToys ensimmäiset avaimeni

Pastellinen avainnippu sopii hyvin pieneen käteen ja sitä on mukava helistellä.
PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä. Kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia, se kaadetaan. PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan tämän materiaalin. PlanToys käyttää myrkytöntä liimaa (E-Zero..
Hinta: 16.90 €
4634_Ensipalapeli_PlanToys_2.jpg&width=280&height=500

PlanToys ensipalapeli

Ensipalapeli kannustaa lasta ongelmanratkaisuun ja harjoittaa hienomotoriikkaa. Kirkaanväriset eläinhahmot kannustavat myös mielikuvituksellisiin yhteisiin leikkeihin. 
Tuotteessa on käytetty PlanWood -materiaalia, joka valmistetaan jauhamalla kumipuu juuresta oksiin saakka. Lisäämällä kasvivärejä seokseen..
Hinta: 19.90 €
5262_Helmihelistin_PlanToys_01.jpg&width=280&height=500

PlanToys helmihelistin

Kaunis puinen rengashelistin, jossa pastellinsävyisiä helmiä. Tämä ihana vauvalelu kehittää pikkuisen hienomotoriikkaa.
PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä. Kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia, se kaadetaan. PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan tämän materiaalin. PlanToys..
Hinta: 15.50 €
12