Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cybex Cloud Z -turvakaukalo, 2021 väritCloud Z i-Size on luonnollisesti menestyksekkään ja palkitun Cloud Q konseptin seuraaja ja nyt n. 15% kevyempi kuin edeltäjänsä.

Cloud Z -turvakaukalo on varustettu lineaarisella sivutörmäyssuojalla (L.S.P. System), joka yhdessä energiaa vaimentavan kuoren kanssa lisää merkittävästi lapsesi turvallisuutta sivutörmäyksessä. Cloud Z i-Size voidaan säätää makuusentoon auton ulkopuolella käytettäessä ja siinä on 11 helposti säädettävää pääntuen korkeusasentoa sekä integroidut valjaat. Turvakaukalossa on integroitu uv-suojattu kuomu. Jotta lapsesi olisi helppo laittaa autoon, turvakaukalo voidaan kääntää sivuttain kohti auton ovea innovatiivisen Base Z jalustamekanismin avulla(Base Z Isofix -kiinnitteinen jalusta myydään erikseen). Jalustassa on myös Driving Direction Control (D.D.C.), joka estää turvakaukalon asentamisen kasvot menosuuntaan. Base Z jalustaan voidaan kiinnittää lapsen kasvaessa myös uusi Sirona Z -turvaistuin! (Sirona Z -turvaistuin myydään erikseen)

Integroitu Lineaarinen sivutörmäyssuoja

Ergonominen makuuasento

180° rotaatiomekanismi, Driving Direction Control (D.D.C.)

Soveltuu 45-87cm pituiselle lapselle, max 13kg

HUOM! Kysy heti saatavilla olevat värit meiltä! PLUS -värit ovat paksulla kuitumaisemmalla kankaalla varustettuja. Osassa PLUS -väreistä on meleerattu väritys.

Tuotteen paino: 4.8 kg

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Perusvärit Autumn Gold, Deep Black tai Soho Grey289.00 € Tilattavissa
PLUS-värit319.00 € Tilattavissa